Magical Universe SummerCamp2024

Ďakujeme za Váš záujem.

Využite LastMinute cenu

151€

pre 5.turnus od 12.8.!

Ako ďaleko sú hviezdy? Kedy pôjdeme na dovolenku na Mesiac alebo na Slnko? Existujú mimozemšťania? Naozaj sú zelení? Kúpime si raketu a poletíme do Vesmíru?

Je možné, že odpovede na všetky tieto otázky ste už svojim deťom dávno dali. Vesmír je tak veľká téma, že by sme jej pokojne mohli venovať aj celé prázdniny a stále by sme mohli objavovať nové veci.
My sme tento rok vzali to najzaujímavejšie a pripravili sme pre vaše deti týždeň plný dobrodružstiev, aktivít, súťaží podporujúcich tímovú spoluprácu a to všetko v spojení s angličtinou.

A aká by to bola cesta do Vesmíru bez návštevy hvezdárne? V stredu sa celá skupinka odvezie súkromným autobusom do Hvezdárne v Hlohovci. Deti budú mať možnosť pozorovať slnko špeciálnym ďalekohľadom, pozorovať hviezdnu oblohu v planetáriu, prezrú si model slnečnej sústavy a dozvedia sa kopec zaujímavých vecí o mesiaci, hviezdach, palnétach, kométach, súhvezdiach a slnečnej sústave priamo od odborníkov.

Návšteva Tarzánie je pre deti vždy zaujímavá, a tak sme ju aj tento rok zaradili medzi aktivity počas týždňa. Nebude tiež chýbať pokladovka so zaujímavými darčekmi s vesmírnou tematikou.

a calendar with red push buttons pinned to it

TERMÍNY
1.turnus od 15.7. foto na FB TU
2. turnus od 22.7 foto na FB TU
3.turnus od 29.7. foto na FB TU
4.turnus od 5.8.
aj tu sme boli – LEGO do vesmíru na Markíze
ĎAKUJEME
5.turnus 12.8.-16.8.2024 Last minute!

PREVÁDZKA
Nástup detí do tábora:
8.00-8.30
Vyzdvihnutie detí:
15.30 – 16.00 alebo podľa dohody
Základňa:
Penzión na Sihoti, Jiráskova 5, Trenčín

pink and white balloons on white chair

Cena sústredenia na 5 dní so stravou, animačným programom so vstupmi a materiálom na tvorenie: 185€
Je možné uplatniť si u nás rekreačný poukaz (RP). Viac o podmienkach preplácania RP môžete nájsť aj na blogu Právne pre rodiča od JUDr. Dvončovej